Esittäytyminen

Koulutukseltani olen sairaanhoitaja AMK, suuntaavat opintoni ja pisimmän työurani olen kartuttanut psykiatrian osa-alueelta. Ajankohtaisesti yritystoiminnan ohella työskelen psykiatrisen sairaanhoitajan vastaanottotyössä jossa työmenetelminä on ratkaisukeskeinen lyhytterapeuttinen työskentely. Tämä kokemus ja ratkaisukeskeisen valmentajan opintoni Life Coach Academyssä toimivat pohjana valmennustyölleni.


Reikihoitoon tutustuessani rakastuin sen voimaannuttavaan, tasapainottavaan ja maadoittavaankin vaikutukseen. Opinnot veivät mukanaan ja saavutin Reiki Master level Teacher sertifikaatin. Teen siis Reiki hoitoja sekä ajoittain koulutan Reiki menetelmää myös muille. 

Yksi eniten kysymyksiä herättänyt kiinnostukseni on Tarot ja oraakkeli kortit ja niiden lukeminen. Näiden pariin löysin tieni reilu 10-vuotta sitten, ajoittain tehden luentoja myös toisille. Osana työskentelyä kortit on kasvattanut rooliaan viimeisen kolmen vuoden aikana, etenkin kovin epävarmojen aikojen lisääntyessä. Viimeisen vuoden aikana olen perehtynyt korttien Kabbalistiseen näkökulmaan ja sitä kautta ihmisyyden eri tasojen tarkasteluun ja niiden vaikutuksiin jokapäiväisessä elämässä.

Uskon vahvasti, että oppiessamme itsestämme enemmän, voimme ymmärtää ettei ole virheitä- on vain tilaisuuksia oppia uusia asioita. Ja se, mitä asiat meille merkitsevät, riippuu siitä minkä merkityksen me asioille annamme. Osoittaessamme armollisuutta itseämme ja omia valintojamme kohtaan, voimme kasvaa ihmisinä ja kyetä osoittamaan armollisuutta myös kohtaamillemme ihmisille.

Viimeisimpänä intohimonani on eteeriset öljyt joiden parissa olen osaamistani alkanut kartuttaa. Toivonkin, että mikäli voimakkaat tuoksut tai eläimet ovat sinulle ongelma, ilmoittaisit siitä minulle aikaa sopiessamme niin huomioin tämän ennen tapaamistamme.