Esittäytyminen

Henkinen olento, joka pyrkii rikastamaan tätä ihmiskokemusta pyrkimällä oppimaan aina jotakin uutta, olipa kyseessä lukeminen tai sosiaalinen kanssakäyminen toisten kanssa. Valmennustyössäni en ole ottanut mitään tiukkoja raameja toiminnan suunnittelulle. Lähtökohtana kuitenkin pidän sitä, kuinka tukea asiakkaitani löytämään todellinen potentiaalinsa itsestään sekä kuinka tukea henkistä kasvua tässä prosessissa. 

Pienestä pitäen, olen ollut kiinnostunut siitä, miten ihmismieli toimii, mitä sielu tarkoittaa ja mikä kaiken tarkoitus on. Tämä tiedonjano on ohjannut opiskelemaan lähihoitajakoulutuksen kautta sairaanhoitajaksi ja siitä jatkaen lyhytterapeuttisia menetelmiä ja ratkaisukeskeistä valmennusta. Yli 15-vuotta psykiatrian erikoissairaanhoidossa työskentely mahdollisti näkemään hoitotyön kehittymistä, sekä syvempää ymmärrystä erilaisiin henkisiin haasteisiin mitä ihminen voi elämässään kohdata.

Vaikka en mitään yksittäistä uskontoa koe omakseni, enkä työssäni käytä mitään uskontoa työvälineenä, valehtelisin jos väittäisin, ettei hengellinen kasvatus lapsuudessa olisi luonut pohjaa syvemmän tiedon ymmärtämiselle. Aikuisuudessa olen valinnut henkisen tiedon kartuttamisen mm. opiskelemalla Kabbalaa ja Reikiä. Kaiken opiskelun keskellä koin saavani paljon vastauksia siihen, miksi nykyihminen on ahdistunut ja negatiivinen ja ennen kaikkea, ymmärsin tien näistä ylös. 

Oman suuntaukseni tämän henkisen tiedon omaksumisen ja tieteellisesti vahvistetujen havaintojen pohjalta, on yhdistää tätä tietoa sellaiseen muotoon, että se on helpompi sisäistää länsimaisessa jäykäksikin luonnehdittavassa kulttuurissa kasvaneelle. Näin ollen tuhansia vuosia vanha tieto kohtaa nykyajan ja on nyt hyödynnettävissä niin yksilöiden kuin ryhmien hyvinvoinnin ja todellisen potentiaalin tukemisessa!


Reikihoitoon tutustuessani rakastuin sen voimaannuttavaan, tasapainottavaan ja maadoittavaankin vaikutukseen. Opinnot veivät mukanaan ja saavutin Reiki Master level Teacher sertifikaatin. Teen siis Reiki hoitoja sekä ajoittain koulutan Reiki menetelmää myös muille. 

Yksi eniten kysymyksiä herättänyt kiinnostukseni on Tarot ja oraakkeli kortit ja niiden lukeminen. Näiden pariin löysin tieni reilu 10-vuotta sitten, ajoittain tehden luentoja myös toisille. Osana työskentelyä kortit on kasvattanut rooliaan viimeisen kolmen vuoden aikana, etenkin kovin epävarmojen aikojen lisääntyessä. Viimeisen vuoden aikana olen perehtynyt korttien Kabbalistiseen näkökulmaan ja sitä kautta ihmisyyden eri tasojen tarkasteluun ja niiden vaikutuksiin jokapäiväisessä elämässä.

Uskon vahvasti, että oppiessamme itsestämme enemmän, voimme ymmärtää ettei ole virheitä- on vain tilaisuuksia oppia uusia asioita. Ja se, mitä asiat meille merkitsevät, riippuu siitä minkä merkityksen me asioille annamme. Osoittaessamme armollisuutta itseämme ja omia valintojamme kohtaan, voimme kasvaa ihmisinä ja kyetä osoittamaan armollisuutta myös kohtaamillemme ihmisille.

Viimeisimpänä intohimonani on eteeriset öljyt joiden parissa olen osaamistani alkanut kartuttaa. Toivonkin, että mikäli voimakkaat tuoksut tai eläimet ovat sinulle ongelma, ilmoittaisit siitä minulle aikaa sopiessamme niin huomioin tämän ennen tapaamistamme.