Tarot 

Tarot

Tarot ja Oracle korteilla on melko kirjava historia monine merkityksineen ja käyttötarkoituksineen. Minulle, ne ovat arvostettu työväline jota kohtaan vuosien saatossa on kasvanut suuri kunnioitus niiden voimakkaan sanoman vuoksi. Oma suhtautumiseni pohjaa valotyöhön ja on vain hyvien energioiden kanssa työskentelyä.

Vastoin vanhoja käsityksiä, tarot ja oracle korteilla ei ennusteta tulevaisuutta. Vaikka tulkinnoissa on mukana tulevaan viittaavia elementtejä, on kuitenkin muistettava, että ihmisellä on vapaa tahto ja tulevaisuuteemme vaikuttaa myös itsemme ulkopuoliset vaikuttajat.

Korttien avulla voimme tarkastella omien valintojemme vaikutuksia omaan tulevaamme. Korttien tarkoituksena onkin olla tukemassa omaa aktiivista rooliamme omassa elämässämme, oman tulevaisuutemme luojana.

Tarot tulkinnat ovat olleet osa elämääni yli 10 vuotta. Tulkinnoissani on kabbalistinen näkökulma jossa nousee esille yksilön omien voimavarojen huomiointi ja asiakkaan oma vaikuttaminen oman elämänsä sisältöön. Tulkinnoissa on vahvasti läsnä myös selvänäköinen puoli, jossa osa tulkinnasta tulee asiakkaan energiasta ja edellisten elämien vaikutuksesta tämän päivän haasteisiin. Tulkitsijana toivon energialtaan avointa lähestymistä, mitä avoimemmin sisimmältään pystyy tilanteeseen saapumaan, sitä enemmän tulkinnasta on mahdollista saada irti. 

Valikoimassani on lukuisia eri Tarot pakkoja, perus toiminta-ajatus pohjaa perinteiseen Raider Waite Smith- pakkaan merkityksineen. Tulkinnoissa käytän myös eri Oracle pakkoja, nämä tulkinnan tarpeen mukaan. .

Tulkinnoissani noudatan eettisiä periaatteita jotka nojautuvat rehelliseen vuorovaikutukseen jossa ei johdatella asiakkaita monimutkaisilla ja tietoja kalastelevilla kysymyksillä. Tulkinnoissa saatan joskus kysyä asiakkaalta kysymyksiä, tämä silloin, jos tulkinnalla vaikuttaa olevan kaksi suuntaa mihin lähteä sitä viemään. Eettisiin periaatteisiini kuuluu myös olla tarjoamatta palvelua, mikäli katson, ettei se ole asiakkaan hyväksi tapahtuvaa palvelua.