Muistikirja Mostly just whining - Medium

Tähänkö on tultu? Onko sinulla ongelma jokaiseen ratkaisuun? Tuliko sosiaalisessa mediassa paha mieli? Alkaako uutiset toistaa itseään ja aina ahdistaa? Joskus tämä kaikki on hyvä kaataa päästään vaikkapa paperille. Tässä kirjassa imukykyä riittää raskaammallekkin tirinälle eikä se ala inkuttaa takaisin eikä se ala vältellä katsekontaktia. Se ei myöskään tarjoa kylmää kylkeä iltaisin kun mitään kivaa ei ole suusta lipsunut. Se ei myöskään mökötä jos et ole jaksanut kuoria sille perunoita. 

Jotta voisit kääntää huomiotasi asioihin  jotka ovat oikeastaan ihan kivasti ja voisit kokea kiitollisuutta vaikka siitä, että tänäkin vuonna lumi oli pääsääntöisesti valkoista niin kaada huolesi tähän kirjaan. Olipa kyseessä perus länsimaisen ihmisen ahdinko tai se, että pikkuvarpaan kynsi on ja pysyy hassuna, ei ole pieniä asioita eikä isoja asioita, on vain asioita. Se miltä ne sinusta tuntuvat riippuu siitä mitä sinä siitä asiasta ajattelet.

Ehkä hieman provosoivaa, mutta kokeile. Tule ja osta tämä, tirise niin että puntti tutisee ja sitten syvän hengityksen saattelemana päästät niistä murheista irti. 

Koko: 18 x 12,5cm, 120 sivua, 175g, sivut viivoitettu

Valmistusmaa: Kiina    Tuonti: Yhdysvallat

15,90 €