Good Night - Eteeristen öljyjen setti

Valvottaako? Tämä one size fits all jotka on yli 2-vuotiaita on siis juuri sinun tuotteesi!

Tähän rasiaan on saatu mahtumaan se, millä isompikin ihminen pystyy rauhoittumaan levolle. Eihän ne karhutkaan aina paini, ne syö välillä mustikoita, joten jätä sinäkin painiminen ja pyöräytä roll-onia ranteeseen ja suihkauta Magical dreams spraytä vaikka pussilakanaan ja huomaa luonnon ihmeellinen vaikutus! Spraytä voi myös suihkauttaa rasiassa tulevaan tähteen ja sijoittaa se lähelle sängyn päätyä tuomaan laventelin lempeän tuoksun.

Lapsille käyttö vain valvottaessa, Tähteä ei kannata pienimmille sijoittaa sänkyyn sen suuhun sopivan koon vuoksi. Alle 2-vuotiaille tuotetta ei tule käyttää.

Ei sovi lääkinnällisiin tarkoituksiin. Käyttö vain ulkoisesti. 

Setti sisältää: 5 ml Zzz... roll on, 10 ml Magical Dreams Spray, Tähti, Make a Wish kortti jossa runollinen käyttöohje lisäämään hieman taikaa tähän pakettiin. Magical dreams spraypullossa on tuotetta tehostamassa sateenkaarifluoriitin murusia, en nyt sano, että niillä olisi jotain tekemistä yksisarvisten kanssa, mutta you do the math!

What's in it...

Zzz... jojoba wax, pure essential oils: lavender, orange, chamomile, sweet marjoram

Magical Dreams Spray... Purified Water, Polysorbate-20, Disodium EDTA, DMDM Hydantoin, lavender essential oil, flower essences, rainbow fluorite crystal chips

Valmistustmaa: Yhdysvallat

25,00 €