Verkkokauppa laajenee!!!

28.02.2023

Verkkokaupan valikoimaan odotetaan perheenlisäystä! Valikoimaan on jo lisätty öljytuotteita, sulkia, diffuusereita ja suitsukkeita. Suitsukkeiden valikoima kasvaa, mukaan tulee niin valko- ja sinisalvia bundleja kuten myös suitsuketikkuja ja suitsuke pidikkeitä. 

Valikoimiin odotellaankin nyt paljon kyseltyjä kristalleita, lisäilen niitä verkkokauppaan pikimmiten, työn alla on jo kristalleista tietoa antavat tekstit ja grafiikat- koska verkkokauppa ei ole pelkkä verkkokauppa enää- työtilaani on rakentunut soma kauppanurkkaus jossa ostoksia voi tulla tekemään myös paikanpäällä! Varastosaldo on sama niin verkkokaupassa kuin itse putiikissa. Kivi- ja kristallituotteet löytynee n. viikon kuluessa ja lisäillään sitä mukaa kun ne maailmalta saapuu. 

Huhtikuun puolessa välissä 14.-16.4. verkkokaupassa on inventaariosulku, varasto lähtee ainakin jossain muodossa Helsinkiin Valonpäiville mukaan, joten tuona aikana verkonkautta ostoksia ei voi tehdä, paikanpäällä Helsingissä kyllä. Jos olet tulossa Valonpäiville, voit tilauksen tehdä myös etukäteen ja tulla noutamaan sen myyntipisteeltäni, lisäät vain tilauksen lisätietoihin tämän tiedon! Osoitehan tapahtumaan on Furuborginkatu 3, Hki.

Koska verkkokauppa ja lähiputiikki on kasvatusvaiheessa, niin kiitoslahjojakin on maailmalta haalittu, joten kaikille tilauksen maalis-huhtikuussa tehneille lähtee tilaajalahja tilauksen mukana kiitoksena pienyritykseni tukemisesta. 


                                                                Nähdään ja kuullaan!