Sieluntemppelin Huoltopiste Valonpäivillä!

12.03.2023

Sivutoiminen yrittäjyys on ajoittain melkoista tasapainoilua eri kanavien välillä. Some on pysynyt hiljaisena ja autiona kun kuljetusfirmat toisensa perään on kiikutelleet meille mitä ihanampia tuotteita jälleenmyytäväksi. Kauppa onkin laajentunut melkoisella rytinällä, tästä virinneet tehtävät eivät ole juuri somemaailmalle jättäneet aikaa informaation luomisen nimissä. Mutta tässä sitä nyt loikitaan informaation polulle.

Seuraava tapahtuma jonne kuorman kanssa lähden on Valonpäivät.

Valonpäivät on tapahtuma joka järjestetään seuraavaksi Helsingissä 15.-16.4.2023
Tapahtuma kokoaa yhteen paikkaan runsaasti henkisen hyvinvoinnin parissa työskenteleviä ihmisiä. Tapahtuman aikana on mahdollista hakeutua erilaisille tulkitsijoille ja valmentajille omien kiinnostusten mukaan. Tapahtumassa on henkisyyden äärelle johdattelevia luentoja sekä ensimmäisessä kerroksessa pääset ostoksille erilaisten upeiden tuotteiden äärelle.

Tulen itse paikalle myyntipöydän kanssa, löydät minut ensimmäisen kerroksen aulasta johon oman esilleasettelun rakentelen. Kerron mielelläni chakrojen tasapainotuksesta ja Reikihoidoista. Lyhyitä Walk In tulkintoja on mahdollista tilanteen mukaan tehdä.

Mikäli haluat varmistaa itsellesi tiettyjä tuotteita verkkokaupastani, voit tilata tuotteet ja sopia noudon valonpäiville, tuolloin toimitusmaksu on 0€ Muistat vain viestiosioon merkitä noutopaikaksi Valonpäivät.


Lisää tietoa Valonpäivistä tapahtumana löydät
https://www.facebook.com/valonpaivat
https://www.facebook.com/events/2258841457616390
https://www.valonpaivat.fi/

Ja laita ihmeessä seurantaan sieluntemppelinhuoltopiste myös somessa (tiktokissa:justanothermessenger)

Uutiskirjeen tilaajille on luvassa tietoa ja työkaluja oman henkisen tasapainon työstämiseen sekä omia alennuskoodikampanjoita.