KEVÄT!!!

09.04.2023

Niin kovin odotettu kevät on vihdoin täällä! Auringon lämpimään syleilyyn on helppo heittäytyä ja nauttia pienistäkin onnen hetkistä. Kevät on uudistumisen aikaa. Luonnon rytmi herättelee uuteen alkuun luonnon lisäksi myös ihmiset.

On varsin tavallista, että jos olet kokenut tyytymättömyyttä johonkin elämässäsi, on nyt hyvä aika katkaista side siihen, mikä rajoittaa kasvuasi ja kurkoittaa tähtiin. 

Omassa elämässäni olen pikkuhiljaa uskaltautunut ulkoisten odotusten asettamasta kuoresta enemmän itseni näköiseen ja uteliaaseenkin elämään. Oman yrityksen ohella, olen vakaasti päättänyt kunnioittaa omaa sisäistä kokemustani ja kuunnella sieluni sanomaa siitä, missä minun on hyvä olla. Joskus se tarkoittaa omista odotuksista irti päästämistä, jotta jotain uutta voi kasvaa tilalle. Laskea irti omista rajoittavista ajatuksista, jotta voi oppia jotakin uutta, tutustua uusiin ihmisiin, seurata omaa polkua.

Verkkokaupan tuotevalikoima kasvaa siinä missä oma innostuskin toimintaa kohtaan. Tällä viikolla sinne tupsahteli koruja ja kristalleja, ensiviikolle odotettavissa on matkakoon suitsuketikut jotka voi raapaista "käyntiin" eikä erillistä tulentekovälinettä tarvita. Nämä sai innostumaan erityisen paljon! Myös kristalleihin on tulossa lisäystä. Näitähän pääsee myös paikan päälle ihastelemaan kun ajankohdasta sopii. Myös hoitojen ja tulkintojen yhteydessä on mahdollisuus tehdä ostoksia.

Kevät tarjouksia palveluihin on myös suunnitteilla. Äitienpäivä kolkuttelee jo ovella, onko sinulla toiveita koskien äitienpäivälahjaa? Palvelupaketit äideille on suunnitteilla omaan spesiaaliin tarjoukseensa, joten erityisesti nyt uutiskirjeen tilaaminen on suositeltavaa, sillä paketteja on myynnissä rajoitetusti. Lahjakortteja hoitoihin on toki saatavilla muulloinkin, rajoitus koskee palvelupaketteja joihin kiinnitettynä tuotelahja.