Palvelu ja toimitusehdot

Valmennuspalvelut; 

Valmennuspalvelut perustuvat kirjalliseen sopimukseen jossa määritelty: valmennuksen tavoite, palvelukokonaisuus, hinta, maksutapa ja valmennuksen kokonaiskesto ajallisesti. Sopimuksessa määritellään miten tavoitteeseen pääsemistä arvioidaan ja tuloksellisuutta seurataan valmennuksen aikana sekä mitataan arviointikeskustelussa valmennuskokonaisuuden päätteeksi. Valmennuksien maksu tulee suorittaa sovitulla tavalla ennen valmennuskokonaisuuden aloittamista. Kevään aikana valmennuksien maksutapoihin päivittyy myös Klarna, tämän maksutavan hyödyntäminen tapahtuu ostamalla palvelu verkkokaupasta. 

Tasapainottavat energiahoidot;

Energiahoidot ajanvarauksella ja toteutustavasta sovitaan suullisesti ennen hoidon aloitusta. Hoidon hinta määräytyy hoitokokonaisuuden mukaan joka sovitaan ennen hoidon aloittamista, suuntaa antavasti hinnastoon hinnat eriteltynä. Hoidossa toteutetaan eettistä toimintatapaa, hoidon ajaksi suositellaan kevyttä ja rentoa pukeutumista, asu on vapaa mutta hoidon toteutumiseksi edellytetty. Hoidon aikana sitoudun kertomaan hoitomenetelmistä myös hoidon aikana yllättävien tilanteiden välttämiseksi. Hoidon aikana hoitajaan koskeminen on ehdottomasti kiellettyä. Kevään aikana energiahoitojen maksu Klarnan kautta mahdollistuu, tällöin palvelu ostetaan verkkokaupasta.

Tarot & Oraakkeli luennat

Luennan hinnat määräytyvät ostetun palvelun mukaisesti, palvelun sisältö ja hinta varmistetaan suullisesti vielä ennen luennan alkamista. Erillisiä lisäkustannuksia ei palvelusta synny ilman erillistä uudesta palvelusta ja hinnasta sopimista. Luennat eivät kuulu Klarna-maksun piiriin. 

Koulutukset

Koulutuksien sisältö avataan luettavaksi ennen sitovaa ilmoittautumista. Ilmottauduttuasi koulutukseen saat 14 vrk ennen kurssin alkamista ohjeet kurssille osallistumisesta sekä laskun, laskun maksu vahvista sitovan ilmottautumisen. Mikäli osallistuja peruuttaa osallistumisensa kun koulutuksen alkuun on jäljellä korkeintaan 7vrk, maksusta palautetaan puolet koulutuksen kokonaishinnasta, alle 7vrk koulutuksen alkuun peruttaessa maksua ei lähtökohtaisesti palauteta. Maksullisen koulutuksen peruuntuessa koulutuksen järjestäjän toimesta maksu palautetaan kokonaismääräisenä.

Verkkokauppa

Pidätetään oikeus verkkokaupan sisällön muutoksiin. Tuotteet toimitetaan ostajan ilmoittamaan osoitteeseen, summaan lisätään postituskulut jotka lisätään kokonaissummaan kassalla. Tuotteet voi myös noutaa hoitohuoneelta yksilöllisesti sovittuna aikana tai ostaa palvelun yhteydessä jolloin toimituskuluja ei erikseen muodostu. Kaikissa verkkokaupasta ostetuissa tuotteissa on postimyyntilain mukainen 14 päivän palautusoikeus käyttämättömälle tuotteelle. Tuote tulee voida palauttaa edelleen myytäväksi. Viallisilla tai postituksessa vahingoittuneilla tuotteilla on myös 14 päivän palautusoikeus joka katsotaan alkaneeksi toimituksen vastaanottamisesta. Hyvitämme 100% täysin virheettömät ja avaamattomat myyntikuntoiset tuotteet, asiakas vastaa palautuskustannuksista. Noutamatta jätetty tuote ei ole asiakaspalautus. Palautuksesta tulee olla edeltävästi yhteydessä sähköpostilla info@sieluntemppelinhuoltopiste.fi tarkempien ohjeiden saamiseksi sekä reklamaatiosta ilmoittamiseksi. Lisätietoa asiakastiedoista ja niiden säilytyksestä Tietosuojarekisteristä.

Maksut ja yleiset palveluehdot

Etäpalveluissa huomioitavaa, että palvelu ostetaan verkkokaupasta jolloin maksu tapahtuu verkkokaupan kassalla asiakkaan valitsemalla maksutavalla. Läsnäolona toteutettuna maksun voi suorittaa palvelun yhteydessä. Maksuvaihtoehtona Klarna on käytössä vain verkkokaupan kautta ostetuissa tuotteissa ja palveluissa. Mikäli haluat hyödyntää Klarnan palveluita myös hoitohuoneella tapahtuvan palvelun kustannuksiin, tulee palvelu ostaa verkkokaupan kautta.  Maksumenetelminä ajankohtaisesti toimii yleisimmät maksukortit ja lasku, Klarna päivittyy kevään aikana. 

Ajanvarauksen yhteydessä voit ilmoittaa toivomasi maksutavan ja saat maksulinkin / laskun antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Koulutukset, hoito- ja valmennuskokonaisuudet sovittaessa myös mahdollista osamaksulla. 

Verkkokaupan ja maksullisten palveluiden asiakkuus edellyttää 18-vuoden ikää. Palvelut ovat soveliaita myös alle 18-vuotiaille, palvelu tällöin huoltajan suostumuksella.