Hinnasto

Valmennuspalvelut

Jokaista valmennusmuotoa edeltää 30min maksuton tutustumistapaaminen. Tutustumistapaamisen tarkoitus on luoda käsitys siitä, mihin valmennusta tarvitaan ja millaista valmennusta voin sinulle tarjota. Tutustumistapaaminen ei velvoita palvelun ostoon. Valmennuksista kirjoitetaan kirjallinen sopimus palvelun sisällöstä ja toteutuksesta. Kaikki valmennukset voidaan toteuttaa myös etänä.

Yksilöllinen valmennus 90min tapaaminen

Jatkokäynnit 87€/60min.

138€

Valmennuspaketti 3 x 60min + 90min

Yksilöllisesti suunniteltu ratkaisukeskeinen valmennus. Viimeisen valmennuskerran pituus 90min, tähän sisältyy 30min arviointi ja palaute keskustelu.

385€

Psykologisen joustavuuden valmennuspaketti

Tämä valmennus mukailee hyväksymis-ja omistautumisterapiamallia (HOT). Valmennuksen tavoiteena on lisätä ahdistuksen ja henkisen paineen sietokykyä ja kasvattaa taitoja ymmärtää omaa tunne-elämää mm. omaa ajatusmaailmaa tarkastelemalla ja altistusharjoittein. Hinta sisältää materiaalit ja 6 x 90min tapaamiset. 

850€

Psykologisen joustavuuden valmennuspaketti on myös mahdollista ottaa pienryhmänä, hinta pysyy samana jos osallistujia max 3 henk. Mikäli osallistujia olisi tulossa enemmän - kysy tarjousta!

ADHD Valmennus

Tässä yhdistetään ratkaisukeskeinen hyvinvointivalmennus neuropsykiatrisella näkökulmalla, tavoitteena lisätä ymmärrystä ADHD/ADD oireiston synnystä, vaikutuksista ja menetelmistä toiminnanohjauksen tukemiseksi. Palvelu ei kuulu Kela korvauksen piiriin joten diagnoosi ei ole edellytys valmennuksen aloittamiselle, palvelun hinnassa on huomioitu se, että se toteutetaan ALV vapaasti. (ALV 0%) Tapaamiset voidaan toteuttaa sovitusti lähitapaamisina tai etäyhteydellä.

52€/h

Reiki

30 min

sis. alkukartoitus, n.20min hoitokanavointi, palaute, ohjeet tasapainoa edistävään ja ylläpitävään omahoitoon. Voidaan toteuttaa myös etänä.

54€

60min 

sis. alkukartoitus, n.45min hoitokanavointi, palaute, ohjeet tasapainoa edistävään ja ylläpitävään omahoitoon. Voidaan toteuttaa myös etänä.

82€

3 x 60min hoitosarja

sis. hoitokeskustelu, n.45min hoitokanavointi, palaute, ohjeet tasapainoa edistävään ja ylläpitävään omahoitoon. Voidaan toteuttaa myös etänä. 

225€

Tasapainottava energiahoito 90min

sis. yksilöllisen hoitosuunnitelman, energeettisen hoidon meridiaaneihin vaikuttamalla, Chakrojen puhdistus ja energia kanavointi, sekä ohjeet tasapainoa edistävään ja ylläpitävään hoitoon. (Tämä hoito ei sovellu raskauden tai sytostaattihoidon aikana.)

Hoitosuunnitelman jatkokäynnit hoitosarjana 69€/60min 

111€

Tarot ja Oraakkeli tulkinnat

30 min 

n. 14 korttia, voidaan toteuttaa myös etänä.

44,44€

60 min

60 min tapaaminen, Voidaan toteuttaa myös etänä.

84€

90 min 

Kysymyksen asettelu+ luenta. Vuorovaikutteinen tapaaminen voidaan toteuttaa myös etänä. Valmennuksellinen tapaaminen.

111€

Puolivuotiskatsaus

6 kuukauden luenta, pdf sähköpostilla toimitettuna. 

(toimitus 48h sisällä maksun kirjautumisesta)

87€

Vuositulkinta

Vuositulkinta nykyhetkestä 12kk eteenpäin. pdf sähköpostilla toimitettuna.

(toimitus 48h maksun kirjautumisesta)

165€

Kaikki tulkinnat on mahdollista saada tapaamisen sijasta 

pdf tiedostona tai videona WeTransfer- palvelun välityksellä.

Lahjakortti

Voit halutessasi ostaa lahjakortin palveluun jonka haluat lahjoittaa.


Kaikki hinnat sisältävät ALV 24%

Schedule Appointment